5 series om gelijk te bingen na Stranger Things seizoen 4

Media door Laura

Alle negen retespannende afleveringen van Stranger Things seizoen 4 al gezien? En val je nu in een zwart gat. No worries, het vijfde seizoen van de Netflix-serie is al bevestigd. Het is natuurlijk nog wel erg lang wachten tot je kunt laten meevoeren met de avonturen in Hawkins. Je hoeft je gelukkig niet te vervelen, er zijn genoeg ander toffe sci-fi series. Van deze 5 series zul je net zo ondersteboven zijn als van Stranger Things... 

I Am Not Okay With This

De beste vriendin (en geheime liefde) van Sydney datet met een jongen die zij niet uit kan staan. Dat is niet het enige probleem van Syds onstuimige tienerleven. Met haar moeder kan ze ook al niet door een deur. Ze is woedend op alles en iedereen en wanneer ze uiteindelijk in woede uitbarst ontdekt dat ze heel bijzondere gaves heeft.

Bekijk op Netflix

Foundation

Deze AppleTV+ serie is gebaseerd op een populaire boeken van Isaac Asimov. Foundation vertelt het verhaal van een groep bannelingen die strijdt om de mensheid te redden en een nieuwe beschaving op te bouwen. 

Bekijk op AppleTV+

Umbrella Academy

Aan superkrachten en bovennatuurlijk mysteries geen gebrek in deze serie. Jaren nadat de zeven geadopteerde Hargreeves beroemd werden als jonge misdadigers met superkrachten, komen ze na de dood van hun vader weer bij elkaar.

Bekijk op Netflix

Scream Queens

Wat krijg je als de makers van Glee en American Horror Story samenwerken? Een hilarische en gitzwarte komedieserie met elke aflevering een ander spannend verhaal. In de eerste aflevering wordt een studentenvereniging geteisterd door een seriemoordenaar die de Kappa Kappa Tau-leden letterlijk een kopje kleiner maakt. Chanel, het hoofd van het dispuut, doet er alles aan om de dader te ontmaskeren.

Bekijk op Disney+

Locke & Key

Na de moord op hun vader met hun moeder verhuizen drie kinderen naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden. Kijk zoveel je wilt. Dit magische mysterie is gebaseerd op de bekroonde en succesvolle beeldromans van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. 

Bekijk op Netflix