Te cute: deze kalender met hete mannen en schattige hondjes wil je hebben

Cadeaus & hebbedingetjes door Laura

Over net iets minder dan twee maanden is het gewoon alweer 2018. En wat hoort er bij een nieuw jaar? Juist, een nieuwe kalender. Een jaarkalender ouderwets? Nee, joh. Het gaat tegenwoordig meer om de heerlijke foto's natuurlijk. Zo schreven we eerder over kalender met alleen maar knappe, roodharige mannen. Wat dacht je van brandweermannen met puppies? Over mannen en honden gesproken, vandaag kwamen we weer een leuke tegen. 

Honden en mannen, een magische combinatie als je het ons vraagt. Daarom gaat de Dogs en Dudes kalender gelijk op onze kerst wish list. Van deze kalender krijg je een dubbel goed gevoel. Het is niet alleen een lust voor het oog, je steunt er tegelijk ook het goede doel mee.

Met de aankoop van een Dogs en Dudes kalender steun je verschillende goede doelen die zich inzetten voor dieren. Alle honden uit de kalender zijn namelijk zelf ook zwerfhond geweest uit het binnen- en buitenland en opgevangen en herplaatst door de organisaties: Dog Rescue Greece, Modestos / GaGa Animal Care, Straathonden van Lesbos, Dierenhulp zonder grenzen, ACE Charity, Dierenasiel Tiel en Amor Para Perros.

Voor 15,95 euro is de kalender van jou - of voor een ander. 2018 kan niet vroeg genoeg komen!

 

Lees ook: Zo verwijder je het snelst katten- en hondenharen van je kleding