Kijkers massaal fan van Rogier in Gordon Gaat Trouwen

Media door Redactie Ze.nl

Al weken wordt het aangekondigd op tv: Gordon zoekt een vent om op tv mee te trouwen. Gisteren was het dan zover en werd de eerste aflevering uitgezonden waarin te zien was hoe hij op de eerste dates met drie verschillende mannen ging. Gordon's derde date, de Leidse Rogier, viel niet alleen bij Gordon zelf in de smaak, maar ook bij de kijkers.

Gordon gaat trouwen Rogier

Dates

De eerste date had Gordon met de 29-jarige Maarten. Na een inspectie door het huis van de Belg, waar Gordon terloops nog wat panterslipjes vond, was het tijd voor de date. Samen buiten eten en genieten van een live optreden werden afgesloten met een hartstochtelijke kus. Maar hoe hartstochtelijk de zoen ook was, Maarten haalde uiteindelijk niet de eindstreep. Hetzelfde geldt voor tweede date Toon, die met zijn 23 jaar en gebrek aan hobby's allesbehalve een klik vormde met de zanger uit Blaricum. 

#teamrogier

De laatste date was met Rogier. De 41-jarige horecaman, die een dochtertje heeft, wist Gordons hart overduidelijk vanaf moment één te veroveren en na een dag varen stonden de twee dan ook flink te tongen. Niet zo'n verrassing dat Gordon dus uiteindelijk voor hem koos. Maar hoe nu verder, want het spel is nog niet voorbij: ook volgende week kiezen Gerard Joling, hartsvriendin Joyce Humblet en vriend Danny Rook drie nieuwe kandidaten voor een date. Maar stiekem zijn wij toch echt al #teamrogier.

En Nederland twitterde natuurlijk gezellig mee:

Lees ook: Lekker binnengluren: het huis van Carice van Houten staat te koop