Verbaasde reacties over adviserende waarzegger in 'Herrie In De Druiventros'

Media door Michelle Bakker

Gisteravond was de eerste aflevering van Herrie in De Druiventros te zien. In deze reeks mogen Herman den Blijker en Willem Reimers hun expertise loslaten op De Druiventros, een hotel in Berkel-Enschot. De eigenaren, een hechte familie, zijn het hotel al in de jaren '70 begonnen. Dat er sinds de jaren '80 aan met name het interieur weinig veranderd is werd al snel het onderwerp van gesprek op Twitter. Zeker toen ze zich lieten adviseren door... een waarzegger.

Herrie in de druiventros

Spelen in het restaurant

De tijd leek letterlijk te hebben stilgestaan in het kolossale hotel en de Brabantse familie leek duidelijk moeite te hebben met keuzes maken. Zo was er in het hotel niet één stijl te herkennen, was de menukaart overvol en puilden de borden uit van de extra sla en garnering. Ook leek het voor de familie geen probleem te zijn dat de kinderen uit de familie in het hotel en het restaurant speelden. Zelf ontbeten ze daar bijzonder genoeg elke dag ook. 

Waarzegger

Wel moeite had de familie met keuzes maken. Daar lieten ze regelmatig een helderziende voor langskomen die op zijn beurt kaarten ging leggen over de toekomst van het hotel. Dit maakte heel wat tongen los op Twitter.