Heftig: Marisse (26) vertrekt in Grenzeloos Verliefd naar Gambia voor getrouwde man

Media door Michelle Bakker

Een opmerkelijke aflevering van Grenzeloos Verliefd gisteravond op Net 5. In deze aflevering bezoekt Arie Boomsma de 26-jarige Marisse uit Oud-Beijerland, die op het punt staat naar Gambia te vertrekken voor haar grote liefde Seedy. Klein addertje onder het gras: de 37-jarige Seedy is wel al getrouwd. Toch bleek het geen reden voor Marisse om haar trouwerij af te blazen en ging ze er volledig voor. Wat behoorlijk wat losmaakte op Twitter...

Liefde op het eerste gezicht

Marisse leerde Seedy kennen toen zij tijdens een van haar reizen zijn erf op kwam gelopen. Voor Seedy was het meteen raak: hij wilde met haar trouwen. Ook bij Marisse ontstaan er vrijwel direct vlinders, maar het feit dat hij al getrouwd is... toch besluit ze de stap te zetten en inmiddels is ze al helemaal part of the family. Naast een vrouw heeft Seedy namelijk ook al vier kinderen. Naar eigen zeggen is het verdelen van zijn tijd niet moeilijk: de ene week is voor Marisse, de andere week voor Mariama, zijn andere vrouw. 

Uitgeput en uitgedroogd

Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn in Gambia, zo blijkt wel als ze na een paar maanden teruggaan om te kijken hoe het dan met Marisse in Gambia gaat. Het werkende leven op het land is hard en zwaar. Dit ondervindt Marisse, die zichtbaar sterk vermagerd is, wanneer ze steeds meer last krijgt van infecties en op een gegeven moment zelfs uitgedroogd raakt. Ze is zo verzwakt dat haar vader naar Gambia moet komen om haar op te halen. Maar wanneer ze weer iets aangesterkt is, geeft ze niet op. Ook niet als het daarna wéér de verkeerde kant opgaat met haar gezondheid. "Ik wil hier ook een gezin vormen. Daarvoor ben ik aan het werk, om met z'n allen een grote familie te creëren."

Heb jij de aflevering gezien? Wat vond jij ervan?

Een greep uit de tweets over #GrenzeloosVerliefd: