7 x meest opvallende haar make-overs van celebrities

Beauty door Roos
1 van 2

Iedereen is zijn haar wel eens zat. Wie stijl haar heeft vindt krullen eigenlijk mooier en andersom hebben mensen met krullen vaak een hekel aan die ontembare kroeskop en dromen van makkelijk stijl haar. Maar kan je je voorstellen dat je je lange kastanjebruine manen in één klap zou inruilen voor een blond millimeterkapsel? Of je goudblonde krullen zou inruilen voor een boblijn? Deze celebs deden het. En ze kunnen het nog hebben ook.

 

 

Kristen Stewart

Aan het begin van haar carrière stond Kristen nog bekend als het brave doch mysterieuze meisje met die kastanjebruine lange lokken. Zoals we haar kennen uit de Twilight-films. 

Inmiddels heeft het onzekere meisje plaatsgemaakt voor een pittige feminist die zich inzet voor vrouwenrechten en. En haar kapsels? Die zijn nog pittiger dan haar karakter.

Beyoncé

Beyoncé staat bekend om de vele transformaties die haar lokken hebben ondergaan. Zo veel zelfs, dat we eigenlijk niet meer weten hoe haar natuurlijke lokken eruit zien. 

Zo kan ze in één klap transformeren van kroeshaar...

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

...naar classy curls...

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

...naar vlechtjes tot op haar billen.

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Ariana Grande

Ariana Grande kennen we eigenlijk alleen maar met die enorme stijle paardenstaart tot op haar billen.

Maar wist je dat dit prinsessenhaar er vroeger heel anders uitzag? Zo wist je vast niet dat ze in 2008 rood haar had.

Khloe Kardashian

De Kardashians staan altijd bekend om hun ingrijpende en soms vreemde kleding keuzes. De middelste zus Khloe staat vooral bekend om haar kapsel make-overs. Zo is ze van donker naar blond...

...naar kort gegaan. En zo draagt ze het al een flinke tijd.

Lees verder op de volgende pagina.