Dit is Roos: onze nieuwe redacteur

Columns door Roos

Bij Ze.nl is het een en ander veranderd de laatste tijd. Heeft Annelot ons onlangs nog verlaten, vandaag krijgen we er een kersverse redacteur bij: Roos! En zij stelt zich graag aan jullie voor.

Hoi, even voorstellen dus. Ik ben Roos en vanaf 1 september ga ik aan de slag als gloednieuwe redacteur bij Ze. Hier zal ik mij voornamelijk bezighouden met het schrijven van toffe artikelen. En dat komt goed uit, want als geboren taalnazi en afgestudeerd in Media & Journalistiek jeuken mijn handen om aan de slag te gaan. Ik ben gek op interieur, vintage kleding, reizen en bier. Mijn kamer in Leiden is de ultieme broedplek voor leuke DIY’s en hier ga ik dan ook helemaal los, van opgeknapte oma-kastjes tot artsy foto-wanden.

Daarnaast behoort het uitproberen van nieuwe producten die op de redactie worden bezorgd ook tot mijn taakomschrijving. Super vervelend (not). Op mijn allereerste werkdag viel ik dan ook direct met mijn neus in de boter toen er drie nieuwe smaken van Tony’s Chocolonely werden bezorgd. YUM! Met deze nieuwe functie kieper ik mijn healthy voornemens na de zomervakantie met liefde de prullenbak in, want de wit met stracciatella smaak is onweerstaanbaar.

Lees ook: HOERA! Dít zijn de drie nieuwe smaken van Tony’s Chocolonely