De leukste relatiegeschenken om je bedrijf te promoten

Werk & studie door Redactie Ze.nl

Wanneer je je eigen bedrijf(je) hebt, ben je altijd op zoek naar nieuwe manieren om je business te promoten. Een visitekaartje is allang passé. Eén van de leukste manieren is om relatiegeschenken te geven. Een tastbaar iets waar jouw naam op staat is heel tof om te hebben en te geven. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen een ‘cadeautje’ zeker waarderen. Nu is de vraag nog: wat laat je bedrukken met je bedrijfslogo? Met de volgende relatiegeschenken val je echt op.

relatiegeschenken

Katoenen tas/totebag

Mensen zijn dol op deze katoenen tasjes. Ze zijn hartstikke hip en ze worden overal mee naartoe genomen. Van de supermarkt tot het strand. Een passende grappige, inspirerende of grappige quote erop plus je bedrijfslogo en voilà: je klanten maken promotie voor jou op straat.

Sleutelhanger

Wat je wilt is een relatiegeschenk die iemand continu bij zich draagt. Wat is nu beter dan een sleutelhangers.nl? Er zijn tientallen soorten dus er zit ongetwijfeld een type sleutelhanger voor jouw bedrijf tussen. Zorg dat het een handig ding is om altijd bij je te hebben. Denk aan een flessenopener, zaklampje of mini-portemonnee.

Balpen

Simpel, maar heel praktisch. Pennen raken altijd kwijt, dus je kunt je nooit genoeg hebben. Een ander voordeel is het bedrukken ze relatief goedkoop is. Laat jouw logo en eventueel een citaat op pennen drukken en deel ze uit aan je netwerk.

Thermosbeker

Zakenmensen zijn altijd on the go en zijn dol op koffie. Eén plus één = een thermosbeker dus. Tegenwoordig is zo’n reisbeker alles behalve suf. Vooral niet met een door jouw bedachte tekst en bedrijfslogo erop.

Powerbank

USB-sticks zijn zó 2016. Powerbanks worden het nieuwe relatiegeschenk. Zakenmensen werken tegenwoordig allemaal in de cloud, dus een USB-stick gaat direct de prullenbak in. Een powerbank is juist weer heel handig om weg te geven. Je relaties kunnen hun telefoon on the go opladen.

Tip: Zorg dat je relatiegeschenk wat zegt over je bedrijf en dat het past bij de klant. Heb je een bedrijf in sport en gezondheid? Dan zijn beachtennis-setjes bijvoorbeeld een erg leuk geschenk in de zomer. Neem een kijkje op Lavistarelatiegeschenken.nl, hier vind je honderden producten die je kunt laten bedrukken. Van aanstekers.nl tot mokken.nl.

Lees ook: 5 goede redenen om een aangeboden baan toch af te wijzen