WIN: 10 x Ecover pakket of een persoonlijke parfumconsult voor jou en drie vriendinnen

Krijg jij ook altijd meteen happy vibes als je de geur van frisgewassen kleding opsnuift? Als je wasgoed lekker ruikt, heeft dit invloed op je humeur. En dat is ook de gedachte achter de nieuwe reeks wasmiddelen en wasverzachters die Ecover heeft gelanceerd. De nieuwe geuren zijn geïnspireerd op de natuur en bevatten een mix van twee soorten geuren, die je zintuigen prikkelen.

De nieuwe wasproducten ruiken allemaal bloemrijk, maar toch kruidig. Het wasmiddel is verkrijgbaar met de geur van Kamperfoelie & Jasmijn, die iets weg heeft van een zachte zomeravond en Appelbloesem & Freesia, dat ruikt naar de lente. De wasverzachters zijn verkrijgbaar in drie geurcombinaties: Appelbloesem & Amandel, Kaapse Jasmijn & Vanille en Roos & Citrusvrucht. Ook hebben ze allemaal een nieuwe verpakking met illustraties van Freya Morgan. Dat staat dus ook nog eens gezellig op de wasmachine!

De formule

Het supergeconcentreerde wasmiddel van Ecover kan heel veel soorten viezigheid aan, zelfs als je op 30 graden wast. Elke fles bevat natuurlijke ingrediënten, die vuil en vlekken verwijderen, maar toch zacht zijn voor je kleding en huid. De zeep, die biologisch afbreekbaar is, is gemaakt van zonnebloemolie in plaats van palmolie, waar geen kostbare regenwouden voor gekapt hoeven te worden. De wasproducten zijn ook dermatologisch getest en zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt. De verbeterde geconcentreerde productformule levert bovendien 40 procent meer wasbeurten per fles op.

Goed voor jou én de planeet

Al sinds 1979 produceert het duurzame merk Ecover schoonmaakmiddelen met ingrediënten van plantaardige oorsprong. Alle grondstoffen die Ecover gebruikt zijn biologisch afbreekbaar en alle flessen en verpakkingen zijn recycleerbaar. De producten zijn dus niet alleen doeltreffend om mee schoon te maken, maar ook goed voor jou én de planeet. De vernieuwde lijn is nu al te koop bij Albert Heijn.

WIN

Om de lancering van de nieuwe producten van Ecover te vieren, mogen we 10 (!) pakketten weggeven met daarin de nieuwe wasproducten. De pakketten bestaan uit de volgende producten:

- 2 x wasmiddel 850ml (1 x Kamperfoelie & Jasmijn en 1 x Appelbloesem & Freesia)
- 2 x wasverzachter 1L (Appelbloesem & Amandel + Gardenia & Vanille)

En dat is nog niet alles, want je kunt ook een persoonlijk parfumconsult aan huis winnen voor jou en drie vriendinnen t.w.v 500 euro! Dit consult wordt gegeven door geurexpert Roos Lubbers.
 
Tijdens het parfumconsult wordt ingezoomd op het vinden van geuren die bij jouw karakter passen. De sessie begint met een analyse van het huidige geurgebruik en je wensen en voorkeuren, door je kennis te laten maken met zo'n 60 verschillende parfums. Nadat Roos een goede indruk van je heeft gekregen adviseert ze een aantal parfums die passen bij wat jij wilt uitstralen. Aan het einde krijg je je eigen geurenpaspoort mee.

Waag je kans

Wil je kans maken op deze prijzen? Doe mee door onderstaand formulier in te vullen. De winnaars worden persoonlijk benaderd.