Fashion
Fashion

Ieuw! Zo vaak maken vrouwen gemiddeld hun handtas schoon

Reageer 0

Bij bacteriebommen denk je vaak aan vaatdoekjes en de pleebril, maar je handtas is ook niet onschuldig. Daar krioelen namelijk heel wat bacteriën in rond! Maar hoe vaak maken vrouwen hun geliefde handtas(sen) eigenlijk schoon? En welke gore dingen zeulen ze stiekem allemaal mee? Ons zusje Fashionscene.nl ging op onderzoek uit bij hun lezers en dit zijn de resultaten:

Smerig

Ongeveer 31 procent van de vrouwen maakt heel netjes elke maand hun tassen schoon en iets meer dan één op de tien vrouwen doet dit zelfs elke week! Goed bezig, ladies! Helaas geldt dat lang niet voor iedereen, want 30 procent maakt hun tas maar één keer per jaar schoon en bijna 28 procent doet dit nooit!

En wat voor ranzige dingen zitten er allemaal in de tassen van vrouwen? Bij de grootste groep (67%) is dit rottend en lekkend voedsel en kauwgom. Andere dingen die werden genoemd zijn: gebruikte maandverbanden of tampons (3%), lekkende of kapotte make-up (2,5%), vieze zakdoekjes (2%), luiers en iemand anders zijn telefoon. De meest opvallende dingen? Vogelpoep, een muis en een zakje met kots. Wait what?

Welke handtas?

Ook werd aan de respondenten gevraagd welke tas ze het liefst wilden hebben. Daaruit bleek dat Chanel toch wel het meest begerenswaardige tassenmerk is, want 29,3 procent zou er graag eentje willen hebben. Op de voet gevolgd door Louis Vuitton (10,9%), Gucci (9,6%) en Chloé en Céline (allebei 7,9%). Bijna 1 op de 10 vrouwen heeft wel eens een tas van 1000 euro of meer gekocht.

Toch zou het grootste deel niet zo veel geld uitgeven aan een tas. 53,5 procent spendeert gemiddeld 25 tot 100 euro en 39 procent heeft nog nooit meer dan dat uitgegeven aan een tas. Ongeveer 33 procent zegt wel eens een neppe designertas te hebben gekocht en 10 procent daarvan presenteert deze alsof het een echt exemplaar is. Iets meer dan 1 procent geeft toe wel eens een tas gekocht te hebben puur om ermee op de foto te gaan.
 
Lees ook: Koopziek? Zo houd je die shopverslaving onder controle

 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen