Lifestyle / Reizen
Reizen

5 x De leukste dingen om met je vakantiefoto’s te doen

We maken tijdens vakanties wel 300 foto’s, zetten daarvan een paar op social media maar doen er verder vrij weinig mee. Eigenlijk superzonde van je mooie shots! Hoe leuk is het om je huis op te vrolijken met jouw mooiste vakantiefoto’s?! Wij geven je natuurlijk de nodige inspi!

vakantiefoto's

Polaroids

Een polaroidcamera is duur vergelijken met een gewone camera. Ook moet die ene shot meteen perfect zijn. Met je gewone fotocamera of telefooncamera kun je zelf precies selecteren wat de beste foto’s zijn. Bovendien is de kwaliteit mooier. Via Webprint.nl kun je gewoon je eigen foto’s in polaroidstijl kan laten afdrukken. Hoe gaaf!

 

Fotomuur

Maak van je vakantiefoto’s een eyecatcher . Kies één muur in je gang of woonkamer en maak daar een collage van fotolijsten. Kies voor verschillende formaten in natuurlijke kleuren voor een gaaf effect. Wissel je eigen foto’s af met rustige beelden met teksten, bloemen of planten.

 

Een bericht gedeeld door T I P (@tipatkins) op

 

Foto’s op een lijntje

Laat je favoriete vakantiefoto’s drukken in diverse formaten. Hang een dun touw in een kamer naar wens en maak de foto's vast met een knijpertje. Het handige van deze manier is dat je foto's gemakkelijk kan verwisselen voor nieuwe.

 

Telefoonhoesje

Draag jouw herinneringen altijd bij je door een toffe foto te kiezen voor een one of a kind zelfgemaakt telefoonhoesje.

 

Poster

Kies voor allermooiste foto uit en print ‘m op een poster. Heb jij een rustig interieur? Print ze dan in het zwartwit voor een mooie klassieke uitstraling.

Lees ook: Dit is het populairste huis van AirBnB en je wilt er nu in slapen