Lifestyle / Winacties
Winacties

Dit wil je! WIN een steigerhouten bed met fruitkistjes

Reageer1 0

Wat hebben we toch weer een gave winactie, al zeggen we het zelf! We mogen namelijk iemand heel gelukkig maken met dit gave bed van steigerhout mét fruitkistjes van het merk Livengo.

steigerhouten bed

Trendy en stoer

Op Instagram en Pinterest vliegen de Do It Yourself bedden van steigerhout je om de oren. Het is geen geheim: steigerhout is hipper dan hip! Ziet er altijd gemakkelijk uit, maar kost veel tijd en werk! Het steigerhouten bed van Livengo zit stevig in elkaar en hoef je gelukkig zelf niet in elkaar te zetten. Dit stoere en trendy bed gaat de show stelen in je slaapkamer. Zie dan nog maar eens uit bed te komen…

De authentieke fruitkistjes kun je uitschuiven en hier bijvoorbeeld je beddengoed, boeken of rommeltjes in bewaren. We mogen een exemplaar weggeven ter waarde van € 449,-.

steigerhouten bed

De afmeting en het hoofdbord mag je zelf kiezen. Ook krijg je een vaste lattenbodem erbij. Als klapper wordt het bij je thuis gebracht en voor je gemonteerd. Chill toch?!

Doe mee!

Vul in het formulier hieronder je gegevens in en beantwoord onze vraag om kans te maken op het steigerhouten bed. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons.

Wat voor soort artikelen zou je in de toekomst graag op Ze.nl willen lezen? (Bijv.: lifestyle, seks, wetenswaardigheden, entertainment, celebrities, etc...)

Reageer1 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • fashionableeightees

    Super leuk en prachtig!
    Zeer handig om na het lezen boeken en tijdschriften te kunnen opbergen en vooral om heerlijk te kunnen slapen ;-)

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen