Ze Tipt! Het ultieme dagje uit voor jou en je vriendinnen

Op 30 juni, 1 en 2 juli is het weer zover: na het succes van de eerste editie barst Share a Perfect Day ook dit jaar weer los op het terrein van de Beekse Bergen (bij Tilburg). De perfecte gelegenheid om samen met je vriendinnen te genieten van een heerlijk festival met optredens, workshops en lekker eten en drinken. Er is genoeg te doen tijdens deze dag, maar wat mag je écht niet missen? Wij stelden een een lijstje samen met tips, dus lees snel verder.

Tips van de redactie

* Ga lekker meezingen met de nummers van Guus Meeuwis, Jan Smit en Nielson. Of met die van Miss Montreal, die trouwens een te gek nieuw album heeft vol met heerlijke festivalknallers en sing alongs.

*Schud met je billen tijdens de optredens van DJ’s Sunnery James & Ryan Marciano en Kris Kross Amsterdam. Zij draaien de fijnste deuntjes van alle tijden! Check hier wanneer ze optreden. Ben je meer van de bandjes? Ga dan zeker kijken bij Kensington en Di-rect.

* Zangeres Do heeft een nieuw album met daarom elf nieuwe, Nederlandstalige liedjes. Tijdens Share a Perfect Day gaat ze deze live ter gehore brengen. Van deze emotionele liedjes krijg je gegarandeerd kippenvel. En het zou ook niet gek zijn als je een traantje zou wegpinken. Dit móet je meemaken.

* Tijdens Share a Perfect Day kun je niet alleen naar optredens, maar ook shoppen. En dat laten wij ons geen twee keer zeggen. Van lekkere foodproducten tot musthaves op het gebied van mode en beauty. En je mag alles nog proeven en proberen ook. We like!

* Heb je na al die lekkere hapjes en drankjes zin om even actief te zijn? Doe mee met een lesje Zumba, Hoelahoep, Broga, BRN of Xcore. Er is genoeg te kiezen voor de actievelingen onder ons. En misschien word je wel zó enthousiast van deze workout dat je er thuis mee doorgaat!

* Bij de workshop Koffiekunst leer je hoe je zo’n hartje in je cappuccino moet maken. Wedden dat je koffies door je zelfgemaakt latte art nóg lekkerder gaan smaken?

* Heb je altijd al willen leren om de perfecte foto’s van heerlijke gerechten te maken? De Instagram volgers gaan binnenstromen, nadat jij de workshop Food Fotografie met Quaker hebt gevolgd.

* Volg een stylingworkshop bij dé styling queen van Nederland Danie Bles. Zij doet de styling van veel bekende Nederlanders, zoals Sylvie Meis en Leontine Borsato. Tijdens haar workshop Mix & Match leert ze je hoe je het beste kunt combineren met je eigen garderobe en de musthaves van het seizoen.

* Vergeet vooral niet te genieten. Een festival is dé plek waar je kunt genieten van een bijzondere sfeer: het is vaak lekker weer, iedereen ziet er leuk uit, er is lekker eten en drinken, goede muziek en quality time met vriendinnen. Je bent even helemaal weg; net alsof je op een mini-vakantie bent. Happy vibes!

Wat: Share a Perfect Day
Waar: Beekse Bergen in Hilvarenbeek
Wanneer: 30 juni, 1 en 2 juli a.s
Tickets: koop je ticket in de voorverkoop voor €20