Laarsjes of enkellaarsjes in de zomer: dit zijn de leukste

Fashion door Commerciële Redactie Ze.nl

Warm weertje? Dan ben je al snel geneigd om je teenslippers of sneakers uit de kast te trekken. We geven je natuurlijk helemaal gelijk, maar vergeet niet dat laarsjes ook een prima optie kunnen zijn! Zeker als je een wat nettere gelegenheid hebt, hoeven (enkel)laarsjes niet alleen dienst te doen tijdens de wintermaanden. Wij zochten wat laarsjesinspiratie voor in de zomer voor je.

Casual

Wanneer je gewoon casual gekleed wilt gaan, ga dan voor camelkleurige suedelaarsjes. Deze staan met name leuk bij een blauwe jeans. Wit topje erboven en voila: je hebt een fijne casual zomerlook. Onderstaande laarsjes van zijn van Tamaris.

Stoer

Zomer of winter: Dr. Martens kunnen altijd. Combineer ze met een rokje of jurkje voor een stoer grungy effect.

 

#oldschool #rustic #drmartens #grungegirl #oldiscool #vintage #PINK 🌷

Een bericht gedeeld door Karla Romero (@romkfr) op

Sexy

Misschien verwacht je het niet helemaal, maar mooi verzorgde zomerse voeten kunnen hartstikke sexy zijn. Wat dacht je van een mooi tenendecolleté in je laars?

Netjes

Wanneer sneakers of teenslippers niet op z'n plek zijn, kunnen zomerse laarsjes een net alternatief bieden. Wat dacht je van onderstaande laarsjes van Tamaris?

Voor als het regent

En Nederland zou Nederland niet zijn als we niet af en toe te maken krijgen met een flinke zomerse regenbui. Niet heel fijn als je een festival of ander buitenfestijn op de planning hebt staan. Tipje: denk op vakantie er altijd aan om regenlaarzen en kinder regenlaarzen mee te nemen.