Seks & relaties
Seks & relaties

VRIJ-dag: Een scheetje tijdens de seks? Zo los je het op

Ontken het maar niet! Een bilbriesje laten ontsnappen tijdens de sexytime, daar kan iedereen wel over meepraten. Op de bruine toeter blazen is slechts een van de 22 ongemakkelijke dingen die kunnen gebeuren tijdens het minnespel. Bij Ze.nl zitten ook de nodige ervaringsdeskundigen op dit gebied. We noemen geen namen. Dit zijn onze tips.

scheetje tijdens seks

Niet doen:

- Keihard lachen en dan nog één laten.

- Foute opmerkingen maken zoals: "Soms moet er wat uit, zodat er plek gemaakt kan worden voor wat anders".

- Of zoals deze: "Weet je wat ik van jou vind...? *laat een scheetje* 

- Het keihard ontkennen terwijl het heel goed te horen en ruiken was. Ja, sorry. Je gaat er toch niet onderuit komen.

- De lucht naar hem toe wapperen. “Hey, moet je ruiken.”

via GIPHY

 

Wel doen:

- Kies een verstandig standje. Heb je net bonen gegeten en duik je in de koffer? Doggy style, 69 en de roeiboot gaan ‘m niet worden.

- Als je ‘m kan voorkomen: doe alsof je een slokje water neemt of glijmiddel gaat pakken ofzo. Spring met een smoesje uit bed en buiten het beeld en knijp dan zo hard mogelijk je billen samen om het scheetje te smoren.

- Kan je het scheetje niet voorkomen? Gevalletje TMI, maar hier gaat-ie dan. Beperk het geluid door je billen subtiel op te liften. Niet in zijn gezicht natuurlijk. Als je hem ondertussen afleid, hoor je er niks van.

- Maakt-ie geen geluid, dan wéét je dat-ie vast gaat stinken. Spring snel van het bed in een spontane bui en sleur je seksbuddy aan de arm mee voor een leuk standje op de eh… keukentafel.

- Lach! Tijdens de seks mag gelachen worden. Niet té hard, maar gewoon een schattig schaterlach. De meneer in je bed weet heus dat je geen robot zonder werkend darmstelsel bent. Als jij lekker om je gemakkie verder gaat, is er niks aan het handje. En is het nu écht een stinkbom, dan ga je lekker verder in een ander vertrek.

 

via GIPHY

Eén ding is zeker. Als je bedpartner na het horen en/of ruiken van jouw eau de darm nóg graag met jou het bed is duikt, is het een blijvertje!

 

Lees ook: VRIJ-dag: De grootste seksblunders van onze lezeressen