Getest: Olaz Eyes Ultimate oogcrème tegen blauwe kringen, rimpels en wallen onder je ogen (+ WIN)

Beauty door Commerciële Redactie Ze.nl

Als kind kreeg je ze als je te laat naar bed was gegaan, en nu je ouder bent lijken ze voor altijd here to stay: blauwe kringen onder je ogen. Zelfs als je goed geslapen en veel water hebt gedronken zijn ze niet weg te denken onder je ogen. En dat is zonde, want het geeft je meteen zo’n vermoeide blik. Tijd voor onze hoofdredacteur om iets te proberen wat deze blauwe kringen tegengaat: Olaz Eyes Ultimate oogcrème.

Drie voordelen

Olaz Eyes Ultimate oogcrème belooft drie voordelen: het reduceert niet alleen de zichtbaarheid van donkere kringen, maar helpt ook rimpels en wallen te verminderen. Het stijlvolle 15 ml potje bevat een huidkleurige crème die luchtig en fris aanvoelt. Ik heb in ieder geval niet het idee dat ik dikke lagen op mijn gezicht smeer. Beter, want daar hou ik helemaal niet van.

Formule

Wanneer ik Olaz Eyes onder mijn ogen smeer, voelt het meteen als een frisse oppepper na een lange nacht vast slapen. Je ogen worden voor mijn gevoel als het ware ‘gewekt’. Volgens Olaz zelf werkt het zo: Olaz Eyes Ultimate oogcrème bevat een krachtige kleurcorrigerende formule met peptiden en vitaminen om de huidtint onmiddellijk te perfectioneren, het huidoppervlak geleidelijk te vernieuwen en wallen te verminderen wanneer het op de huid ingemasseerd wordt.

Eindresultaat

En inderdaad, na een paar weken van smeren merk ik verschil. Mijn ogen lijken frisser wanneer ik uit bed stap en mijn blik oogt meer wakker. Sowieso is het fijn om de Olaz Eyes op je ogen te smeren na het douchen voor een frisse start.

Winnen

Wil je zelf ook Olaz Eyes Ultimate oogcrème proberen? Laat hieronder je gegevens achter en wie weet sturen we jou het Olaz Eyes pakket op. Meedoen kan tot en met 19 mei 2017. Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het meedoen met deze wedstrijd en na afloop hiervan vernietigd.