Love Actually-vervolg: wij hebben de eerste foto's

Lifestyle door Annelot

Eind vorige maand werd bekend gemaakt dat er een vervolg op de romantische komedie Love Actually in de maak is. Daar werden we natuurlijk intens blij van! Het wordt een korte film met de titel Red Nose Day, gemaakt voor het Britse goede doel Comic Relief. Bijna alle belangrijke karakters uit de film vertellen daarin hoe het nu met ze gaat. Scriptschrijfster Emma Freud deelde alvast wat behind- the-scenes-foto’s van de eerste dagen op de set.

In het vervolg kunnen we gaan zien hoe het veertien jaar later met de acteurs gaat. Van Hugh Grant tot Keira Knightley; bijna iedereen is er weer blij. Behalve dan acteur Alan Rickman, die vorig jaar kwam te overlijden. Ook Emma Thompson gaat geen rol spelen in de film. Regisseur Richard Curtis vond het niet passend om haar karakter (Karen) zo kort na de dood van Alan Rickman (Harry) in de film te verwerken.

Op de foto’s die gedeeld zijn, is te zien dat Hugh Grant in 2017 nog steeds premier is. Doet-ie goed! Ook Martine McCutcheon, die Natalie (de vrouw van David) speelt is te zien op de foto’s. En ze zijn nog steeds getrouwd!

 

 

 

Om je er nog even aan te herinneren hoe ze er veertien jaar geleden uitzagen: check hieronder de trailer van Love Actually.

 

 

De Love Actually-Sequel wordt op 24 maart uitgezonden op BBC1. Can't wait!

Lees ook: Nieuw op Netflix: deze films en series kwam er in week 9 bij.