Deze wijnen passen perfect bij je stemming

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Wijn is best wel ingewikkeld. Druivensoorten, wijngaarden… er komt een heleboel bij kijken. Ben je niet echt een wijnkenner en kun je je maar moeilijk een weg banen in de moderne wijnjungle? YaY Wine heeft dé oplossing bedacht: kies voortaan de wijn die past bij het moment. Bij hoe jij je voelt. Voor de volgende momenten hebben zij de perfecte wijn voor je gevonden:

1. Vrijdagmiddagmoment - Fri-yay
Yes, de werkweek zit er weer op en daar mag op gedronken worden! De Fri-yay is voor dit moment de perfecte wijn. Deze smaakvolle witte wijn komt uit een van de beste wijngebieden van Chili. Een Sauvignon Blanc die goed past bij borrelhapjes en niet te zwaar is, want er moet natuurlijk nog wel gedanst kunnen worden.

yay-friday

2. Feest - Let’s go out
Zin in een feestje? Al dansend de nacht door met deze sprankelende wijn van YaY Wine. Deze witte wijn vol exotische smaken is hét ideale wijntje voor, tijdens en na feestjes.

3. Even helemaal niets - I’m done done done
Ben je in de stemming voor even helemaal niets? Of nou ja… niets meer dan op de bank hangen of in bad gaan? Dan is deze wijn jouw beste vriend. De soepele rode wijn met de smaak van vers rood fruit maken dit soort avondjes nog aangenamer.

4. Uithuilen - He’s not that good a kisser anyway
Ga je door een break-up heen? Dan kun je wel een vriendinnenavondje gebruiken. Schenk een glas van deze heerlijke rode wijn in en uithuilen maar! Ook als je de schouder bent waarop één van je vriendinnen mag uithuilen, is deze wijn heel lekker.

Yay-verdriet

Heb je al dorst gekregen? Ga snel naar een PLUS-supermarkt bij jou in de buurt en kies de wijn die aansluit bij hoe jij je voelt. Meer weten over YaY Wine? Check de website, Facebookpagina of Instagrampagina.

Geen 18, geen alcohol. Drink, maar geniet met mate.