Check de leukste viral video’s in het nieuwe programma Dutch Ridiculousness op MTV

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Ben je ook fan van de serie Ridiculousness uit Amerika? Dan hebben we goed nieuws voor je: er is nu een Nederlandse versie van het programma! Vanaf nu kun je elke zondag om 22u naar MTV zappen voor Dutch Ridiculousness. En daar zul je geen spijt van krijgen.

Elke week krijg je de leukste (en meest gênante) viral video's van het internet te zien. Gepresenteerd door comedian Edson Da Graça, actrice Gaby Blaaser en Joffrey Breeuwer. Daarnaast zit er elke week een bekende Nederlander of Vlaming bij ze op de rode bank, waarmee ze samen commentaar geven op de meest bizarre video's. Een betere manier om je weekend met een knaller af te sluiten is er niet!

Om alvast in de stemming te komen én in te halen wat je tot nu toe hebt gemist, check je hier de tweede aflevering van Dutch Ridiculousness. Niemand minder dan Kay Nambiar (krijg je het al heet?) en Freddy uit De Jeugd van Tegenwoordig zaten op de bank bank bij Edson, Gaby en Joffrey. Je checkt er trouwens ook een aantal vet leuke backstage-video’s.