9 handige beha hacks die je leven makkelijker maken

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Wij vrouwen hebben echt een haat liefde verhouding met onze beha's. Ze doen hun werk, maar ze kunnen ook aardig vervelend zijn. Daarom hebben we hier negen beha hacks voor je, die gewoon heel handig zijn en ons leven iets makkelijker maken:

1. Laat je áltijd adviseren als je een nieuwe beha gaat kopen. De medewerkers van een lingeriewinkel weten namelijk waar ze over praten. Loop bijvoorbeeld even binnen bij de vernieuwde Triumph-store in Amstelveen en we weten zeker dat je met een mooi en goedzittend exemplaar de winkel uit loopt. Of een mooie setje voor de kerstdagen misschien?! ;-)

2. Pas je beha altijd op het meest losse haakje, na verloop van tijd gaat de beha namelijk losser zitten door het elastiek.

3. Heb je er ook zo'n hekel aan als de behabandjes op je rug onder je topje vandaan komen? Scoor een zogeheten 'strapclip' of gebruik een paperclip om de bandjes op je rug aan elkaar te maken.

4. Test of je beha niet te strak zit door twee vingers onder het bandje op je rug te steken. Als dit niet lukt zit de beha te strak.

5. Heb je een grotere cupmaat en daardoor last van snijdende bandjes? Er zijn speciale 'schouderskussentjes' te koop die je vast kunt maken aan de bandjes. Handig!

6. Doe je beha's niet in de droger! Dit zorgt er namelijk voor dat de beha zijn vorm verliest, het elastiek sneller slijt en dus minder lang mee gaat.

7. Hang je beha's op een hanger. Door ze op te vouwen komen er kuiltjes in het gedeelte waar de boobies zitten en dat is niet wat je wilt!

8. Wanneer je beha te strak zit gooi deze dan niet gelijk weg, maar koop een verlengend stuk in de lingeriewinkel!

9. Koop een strapless beha altijd één maatje kleiner. Zo voorkom je de kans dat 'ie gaat afzakken.

Bron