Dit bedrijf maakt een knuffelversie van je huisdier

Vrije tijd door Rosanne

Dierenliefhebbers, we hebben geweldig nieuws. Er bestaat een webshop die een knuffelversie van je huisdier maakt! Het bedrijf maakt jouw pluizige haarbal puntje precies na. Zo hoef je nooit meer zonder je hangbuikzwijn op pad.
 

Zou het niet fantastisch zijn om van je beste harige vriend een knuffelversie te hebben? Zo hoef je nooit meer alleen naar bed, de tandarts of naar je werk, want je kunt hem of haar overal mee naartoe nemen. Het bedrijf Cuddle Clones zorgt ervoor dat je nooit meer wordt gescheiden van je favoriete haarbal. Jippiejee! 


100% op maat

Cuddle Clones is een Amerikaans bedrijf, maar maak je geen zorgen, ze bezorgen ook in Nederland. Het idee kwam van oprichtster Jennifer Graham toen ze op een avond lekker aan het ontspannen was met haar beste vriend – Deense Dog Rufus. Ze dacht bij zichzelf: het zou geweldig zijn om een ??knuffeldier van Rufus te hebben! "Niet een zomaar een knuffel, maar een die 100% op maat is gemaakt en net zo groot is al hij", vertelt ze aan Metro.

Hoe krijg ik mijn knuffel?

Het enige wat je hoeft te doen voor een zachte en pluizige knuffel is het opsturen van een foto. Meerdere foto’s zijn wel wenselijker. Daarna moet je zelf aangeven hoe groot je beessie is, waar zijn staart zit (aan de achterkant?) en waar zijn oren staan. Dat wordt dus wel even opmeten. Verder kun je uit drie posities kiezen waarin je Snuf wilt hebben.  Het kost $ 199 (€ 174) om een snoezige versie van je hond, kat, paard, of ander groot mormel te krijgen. Voor ander klein gespuis zoals cavia’s en konijnen betaal je $ 129 (€ 113) . Daar komen natuurlijk wel nog verzendkosten bij.

Op de Instragram van Cuddle Clones vind je nog veel meer schattige foto's.

Waarom?

Ongeveer 40% van de mensen die een knuffel aanschaffen doen dit omdat ze hun huisdier zijn verloren en nog graag een herinnering willen. Anderen zijn gekocht voor zieke kinderen die veel tijd doorbrengen in het ziekenhuis en hun maatje missen.  

Wanneer ga jij jouw knuffelhuisdier laten maken?