WTF nieuwtje van dinsdag 27 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Nieuwtje van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen. WTF-nieuwtje van vandaag: snapchat gaat veranderen!

Toen Snapchat zijn debuut maakte op de app markt, waren al snel miljoenen tieners verkocht. Dat dit social media kanaal favoriet is geworden bij zowat elke smartphone gebruiker is ook niet gek. Je kunt de meest awkward foto's maken en hoeft niet bang te zijn dat ze verspreid worden zonder dat je het door hebt. Maar Snapchat gaat het roer omgoeien en verandert zijn naar naar Snap! Maar dat is nog niet alles...

Snapchat komt namelijk ook met een speciale zonnebril, deze heeft twee ingebouwde camera's die 30 seconde lang vastleggen wat je doet. Het connect via je bluetooth of Wi-Fi met je telefoon en verstuurt het zo via Snapchat naar je vrienden. Dit trekt je selfiegame naar een heel nieuw level. Loop jij binnenkort met deze bril rond om je vrienden sneaky te filmen?

Bron, bron, bron