10 signalen dat zij jouw beste vriendin voor altijd is

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Vriendinnen komen en gaan. Misschien jammer, maar zo is het wel. Gelukkig is er altijd een vriendin die je altijd blijft zien en spreken. Zij weet wat ze moet zeggen om je weer vrolijk te maken, weet wat je het liefst eet als je last hebt van je hormonen en geeft je altijd het beste (en meest eerlijke!) advies. Zij is een vriendin die er altijd voor je is als je haar nodig hebt: je beste vriendin! Hier lees je de signalen dat zij altijd jouw beste vriendin zal blijven.

1. Ze veroordeelt je niet
Een beste vriendin is iemand bij wie je je hart kan luchten. Als je weer eens iets stoms hebt gedaan -je bent ook maar een mens- dan weet je dat je BFF je niet zal veroordelen om je acties. Soms wijst ze je weleens met liefde op je acties, maar ze biedt vooral een luisterend oor en goed advies.

2. Ze weet je altijd aan het lachen te maken
Je beste vriendin weet precies wat je grappig vindt en samen hebben jullie de grootste lol. Met niemand lig jij zo in een deuk als met haar, tot tranen aan toe. Eén blik is genoeg om te weten wat jullie denken en dan kunnen jullie uren lachen zonder dat anderen weten wat er nu zo grappig is. En als je een keer niet zo vrolijk bent, dan weet ze precies wat ze moet zeggen om weer een glimlach op je gezicht te toveren.

3. Ze heeft altijd tijd voor je
Je beste vriendin is niet per se iemand die je het meest ziet. Soms zien jullie elkaar even niet omdat jullie het druk hebben en dat begrijpen jullie dan ook van elkaar. No hard feelings. Toch weet je dat als er écht iets is, je altijd bij haar terecht kan. Er is maar één telefoontje nodig of ze staat al op de stoep, hoe druk ze het ook heeft.

Lees verder op Girscene

Bron