WTF Journaal van vrijdag 16 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: een jongen maakt vrienden op Facetime, een meisje ontdekt iets heel smerigs op haar chips en geen gratis WiFi meer in New York. In het WTF Journaal van gisteren las je onder andere over betaald dutjes doen.

Per ongeluk Facetimen met de verkeerde persoon kan heel goed uitpakken
Rell Hill, een man uit Chicago, wilde zijn vriend facetimen toen hij per ongeluk het verkeerde nummer draaide. Een vijftienjarige jongen nam op, en in plaats van op te hangen, begon Rell een gesprek met de tiener. Dit werd zo gezellig dat ze langer dan een half uur hebben gepraat.
Hill liet later op Facebook weten dat hij er een vriend bij heeft. "He's just a cool ass kid." Kort verhaal lang.

Meisje denkt peper op haar chips te hebben, zijn het dode mieren
Een meisje uit Washington dacht lekker te snacken van haar 'salt and vinegar' chips, tot ze de zwarte 'peper-korreltjes' op de chips in het vizier kreeg. Deze peper-korreltjes bleken geen peper, maar dode mieren te zijn. Gat-vér-damme. Uiteraard heeft Emily (zoals ze heet) contact opgenomen met de store manager, maar hij bood haar alleen een nieuw zakje chips aan. Nadat Emily haar ongenoegen op Twitter had laten horen, kreeg het bedrijf hier hoogte van en werd het meisje een waardebon van 50 dollar aangeboden. Om nog meer lekkere zakken chips van te kopen... Kort verhaal lang.

Geen gratis WiFi meer in New York door daklozen
De inwoners van New York kunnen momenteel niet meer gebruikmaken van het gratis internet bij de zogenoemde kiosks. Dit omdat daklozen en bedelaars er misbruik van maakten. De kiosks werden iets langer dan een half jaar geleden geïntroduceerd, maar nu werd steeds vaker geklaagd dat de ze continu bezet worden gehouden door daklozen die bijvoorbeeld porno kijken. Er zijn zelfs mensen die hele kampen rond de kiosks opzetten, om maar gebruik te kunnen maken van de gratis internettoegang. Voorlopig is de toegang afgesloten. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron, bron