WTF Journaal van maandag 12 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: een fastfoodketen erbij in Nederland, jongens halen een idiote grap uit bij een vriend en een verlamde vrouw doet iets heel bijzonders. In het WTF Journaal van vrijdag las je onder anderen over een meisje die een gat in de markt vond.

Tacobell komt naar Nederland
Jawel, het is zover. Wellicht heb je hier jaren op gewacht, of misschien heb je er nog nooit gegeten, maar Amerikaanse fastfood-keten Tacobell komt binnenkort naar Nederland! En met binnenkort bedoelen we eind dit jaar, of begin volgend jaar. De vestigingen zullen er wel anders uit gaan zien dan in Amerika. Zo zal er gewerkt worden met open keukens en zonder kunstmatige toevoegingen. Dit klinkt veelbelovend!
Kort verhaal lang

Jongens pakken huis van vriend volledig in met folie
Het zal je maar overkomen. Je komt thuis van een lange dag werken en ontdekt dat je hele huis is ingepakt met aluminiumfolie.
Een groep vrienden dacht dat dit wel een leuk grapje was. Wie de jongens zijn of waar ze vandaan komen is helaas onbekend. Stoelen, tafels, kasten; ALLES werd ingepakt! Kort verhaal lang.

Verlamde vrouw loopt halve marathon in bionisch pak
Een vrouw uit Groot-Brittannië is dan wel verlamd (door een auto-ongeluk), maar dat wil niet zeggen dat ze geen marathon kan lopen. Claire Lomas kon onlangs meedoen aan de Great North Run, met behulp van een bionisch pak. Ze heeft er in totaal vijf dagen over gedaan om de finish te bereiken. Het pak dat ze droeg laat verlamde mensen rechtop staan, lopen en traplopen. Het kost wel wat. 59.000 eurootjes om precies te zijn. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron