WTF Journaal van woensdag 7 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: een vrouw wíl 450 kilo wegen, een moeder en vader in één en eindelijk een Hangover Bar in Amsterdam. Gisteren in het WTF Journaal: snuiven van cacao is de nieuwe trend.

SHOCKING: vrouw wil immobiel zijn
Waar wij allemaal dromen van een slank en gespierd lichaam laat deze vrouw geen chocolaatje liggen. Dit super size model droomt er samen met haar vriend van om zo zwaar te wegen dat zij uiteindelijk niks meer kan. Haar ‘feeder boyfriend’ Sid Riley voedt zijn vriendin dagelijks via een trechter gevuld met een shake van maar liefst 3500 calorieën, en dat is nog niet eens de helft van het totaal aantal calorieën. Op dit moment weegt Monica 320 kilo en ze wil uiteindelijk 450 kilo wegen. Kort verhaal lang.

Moeder en vader in één
Een alleenstaande moeder uit Texas moet zowel moeder als vader zijn voor haar drie zoons. Soms is dat heel lastig maar niet voor deze vrouw. Wanneer zij haar zoon afzet op school en opmerkt dat er wel heel veel auto’s staan komt ze erachter dat het ‘Donuts with Dad’ is die dag. Ze piekert geen moment en rijdt direct naar huis om zich te verkleden, en wel als man. De moeder wilde niet dat haar zoon het zou missen: ‘I know seeing other dads with their kids isn’t easy for mine but it’s life; at least I can do whatever it takes to put a smile on that face, so here it goes… #wegettingthemdonuts’. High five voor deze dappere moeder!

Just smile and wave naar je kater
We kennen het wel, je belooft het niet te laat te maken en al helemaal niet te veel te drinken. Uiteindelijk beland je rond een uur of 5 bij je voordeur zonder de sleutel in het slot te krijgen. Misschien toch te veel gedronken? Wees niet getreurd, dit weekend kun je samen met je kater terecht bij de ‘Hangover Bar’ in Amsterdam. De bar is volledig antikater-proof. Een Oxygen Bar, bedden uitgerust met een tv (inclusief alle afleveringen van Friends), gezonde maaltijden en je bent weer klaar voor een volle werkweek. En girls, laat je fashionable outfit maar thuis, de Hangover Inspectors controleren je namelijk op je brakheid bij de deur (lees: messy knot en slobber kleren).

Bron, bron, bron, bron