WTF Journaal van woensdag 24 augustus

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: hier zie je hoe Harry Potter er eigenlijk uit gezien zou hebben; er is weer een nieuwe, bizarre trend gesignaleerd en een moeder denkt dat haar dochter aan de drugs zit, maar komt dan tot een hele onschuldige ontdekking. In het WTF Journaal van gisteren las je onder andere waarom KFC zonnebrandcrème uitdeelt die naar gebraden kip ruikt.


Bizarre beauty trend
Ondanks dat we nooit echt voorstander zijn van beauty trends die betrekking hebben op de gezondheid, lijken we ons nu toch iets minder zorgen te hoeven maken dan bij eerdere beauty trends. #MermaidTighs doet steeds vaker de kop op. Bij deze nieuwe trend heb je geen tigh gap, maar juist een opgevuld gat tussen je benen. Wanneer je je voeten naast elkaar zet blijven je benen, van onder naar boven, helemaal aan elkaar geplakt zonder kieren tussen je benen. Net zoals bij een zeemeermin. Kort verhaal lang.


Moeder dénkt dat ze drugs vindt
Oops, deze moeder dacht dat ze drugs vond op de kamer van haar dochter. Ze was laaiend. Haar dochter kon alleen maar lachen. Moeder werd steeds bozer totdat haar dochter erop bleef aandringen dat ze de gevonden 'pillen' in water moest doen. De moeder weigerde aanvankelijk, maar de dochter bleef maar aandringen. Uiteindelijk gaf ze toe en snapte ze waarom haar dochter moest lachen. Het was ook wel erg lachwekkend. Lees hier de hele conversatie.


Zo zou Harry Potter eruit zien
Pottermore publiceerde schetsen van J.K. Rowling uit de jaren '90. Schetsen waar de eerste indruk van Harry Potter op te zien is. Dit was zijn eerste uiterlijk. Dat is wel even andere koek. Bekijk meer afbeeldingen.

Bron, bron