Lifestyle / Reizen
Reizen

5 Europese citytrips waar je vast nog niet bent geweest

Reageer

Citytrips zijn echt een uitvinding. Je kunt ze zo in een random weekend proppen en bij terugkomst ben je misschien niet uitgerust, maar je hebt wel het gevoel alsof je een volwaardige vakantie hebt gehad. Je kunt er niet genoeg van doen en het liefst wil je waarschijnlijk ook wel wat uniekere bestemmingen bezoeken dan de rest van de wereld doet. Top, want die check je hier! In deze steden ben je vast nog niet geweest.


1. Stockholm
Stockholm is gebouwd op 13 kleine eilandjes en het is dan ook erg leuk om mee te varen op een Hop on Hop off-boot. Dwaal rond in Gamla Stan, het oude centrum waar prachtige monumenten te vinden zijn en bezoek de talrijke kleine winkeltjes. Wanneer je echt alles gezien hebt, kun je ook nog het Abba museum bezoeken. Lekker meezingen met al die foute nummers!

2. Palermo
Sicilië is sowieso een top bestemming. Je kunt daar lekker luieren aan het strand of de vulkaan Etna bezoeken. Het Italiaanse eiland staat bekend om het heerlijke eten: volkse gerechten met Arabische invloeden. Deze mix van culturen zie je ook terug in de prachtige Theater Massimo, waar elke zomer buitenvoorstellingen worden gegeven. In de stad kun je verrassend genoeg goed winkelen en er is zelfs een Sephora aanwezig!

Bij ons zusje Girlscene.nl kun je de andere 3 steden vinden.

Bron, bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen