WTF Journaal van dinsdag 23 augustus

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: het internet bestaat 25 jaar, zonnebrandcrème met de geur van gebraden kip en een celstraf voor luide seks. In het WTF Journaal van gisteren kon je onder andere lezen dat Instagram een nieuwe functie heeft waar we écht niet op zaten te wachten.


Internet bestaat 25 jaar
Je staat er niet zo snel bij stil, maar er is een dag geweest dat we niet onze pauzes volpropten met kattenfilmpjes en dat we de liefde van ons leven ook offline konden vinden. Inmiddels zijn we vergroeid met het internet. Het is onderdeel van ons leven geworden en we kunnen niet meer zonder. Dat internet dat nog niet eens zo lang geleden helemaal niet bestond. Vandaag precies 25 jaar geleden werd het internet voor de allereerste gebruiker opengesteld. Kort verhaal lang.


KFC deelt zonnebrand uit met kippengeur

Het klink niet heel smakelijk en dat is het waarschijnlijk ook niet, maar KFC weet zichzelf wel weer in het nieuws te zetten met zonnebrandcrème die naar gebraden kip ruikt. De zonbescherming in een flesje wordt dan ook uitgedeeld ter promotie van hun Crispy Chicken. Maar of het ook echt goede reclame is..? Er wordt vooral gesproken over de geur van urine en van babyluiers in plaats van gebraden kip. Lekker dan. Kort verhaal lang.


Celstraf voor luide seks
Een Amerikaanse vrouw sekste zo hard, dat het meubilair van haar buren verschoof. Logischerwijs deden de buren hun beklag, waarop de seksvrouw reageerde met ruzie. De vrouw moest voor de rechter verschijnen waar ze een celstraf kreeg opgelegd van 45 tot 90 dagen. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron, bron