WTF Journaal van vrijdag 19 augustus

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: Russische Angela Nikolau neemt de gevaarlijkste selfies, verstoten aapje wordt geadopteerd door een verrassende moeder en het wordt toch nog zomer in Nederland. What the F!


Deze chick maakt de gevaarlijkste selfies
Russische Angela Nikolau gaat uitdagingen niet uit de weg. Ze zoekt de gevaarlijkste plekken op om een selfie te nemen. Meestal met haar eigen selfie stick. Maar soms besteedt ze het fotograferen ook uit aan een ander. De foto's zijn in ieder geval gruwelijk. Check hier haar Instagram-account.


Dit doodkopaapje krijgt de liefste adoptiemoeder
Dit doodskopaapje werd verstoten door zijn biologische ouders, maar daar kwam moederpoes om het sprookje een happy ending te geven.


WTF een hittegolf in Nederland
Stop met snoepen, want die allesverhullende truien mogen nog even in de kast blijven en er is serieus bikiniweer op komst. We hadden de mogelijkheid van een hittegolf in Nederland even niet meer verwacht, maar het wordt toch echt aangekondigd. Vanaf dinsdag worden er voor een langere periode zomerse temperaturen van 25 graden of hoger met veel zon verwacht. Die hadden we niet zien aankomen. Kort verhaal lang.

Bron, bron