Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

WTF Journaal van woensdag 17 augustus

Reageer

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: jochie heeft speelgoed ingeslikt en ligt in het ziekenhuis met hilarische bijwerkingen, in Japan bestaat er een hele handige tool om van je haakneus af te komen en WTF: Harry Potter komt nu ook met een Go versie en hieronder zie je de eerste beelden. In het WTF Journaal van gisteren kun je onder andere lezen over de dunste skinny jeans die je ooit hebt gezien.


Jongen slikt speelgoed in
Je zou het niet zeggen als je het zo hoort, maar de jongen in de video heeft toch echt speelgoed ingeslikt. Zo'n piepende. En elke keer als hij ademhaalt hoor je het speeltje piepen. Brr, je krijgt het er al benauwd van als je naar de video kijkt.


Dankzij Bibico verdwijnt je haakneus
Het ding Bibico, maar die naam zal geen Europeaan iets zeggen. Maar deze uitvinding helpt je wel mooi van je haakneus af en zorgt ervoor dat je neus smaller wordt. Het is een nieuwe trend in Japan (zal ook weer eens niet). Het is een soort haakje dat je in je neus zet waardoor je neus een andere vorm aanneemt. Kort verhaal iets minder kort.


Harry Potter GO
Het succes van Pokémon GO is ook opgepikt door de makers van Harry Potter. Zij lanceren Harry Potter Go. Het idee is hetzelfde, maar dan met Harry Potter. Bekijk hierboven de eerste beelden.

Bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen