Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

WTF Journaal van dinsdag 16 augustus

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: er klopt iets niet aan de skinny jeans van deze vrouw, Justin Bieber reageerde wel heel raar op alle commotie rondom zijn nieuwe vriendinnetje en deze zwerfhond heeft al zijn uithoudingsvermogen ingezet om geadopteerd te worden door een Schotse duurloper. Hoe pijnlijk menstruatiepijn eigenlijk is lees je onder andere in het WTF Journaal van gisteren.


Deze vrouw heeft wel een hele dunne skinny jeans
Wat de vrouw in de video draagt? Alleen een heel klein slipje, met daar overheen louter een laagje verf. Voor een dagje ruilde ze haar kleren in voor body paint en daarmee schudde ze letterlijk een schild af. Eigenlijk ging ze naakt de straat op, alleen voelde ze zich aanvankelijk niet zo bang omdat het leek alsof ze kleren droeg. Of mensen het zagen? Check de video hierboven!


Justin Bieber verwijderde zijn Instagram-account
Gisteren trok Justin Bieber behoorlijk wat aandacht. Hij deelde een aantal foto's van zichzelf met zijn nieuwe vriendin. Zijn fans vielen hierover en lieten dat duidelijk blijken op social media. Als reactie hierop dreigde Justin Bieber om zijn account niet meer openbaar te maken. Justin's ex Selena Gomez bemoeide zich ook met het tafereel door te zeggen dat als hij niet tegen al die haat kan, hij geen foto's van zijn vriendin moet publiceren. Justin Bieber reageerde daar weer op door zijn account helemaal te verwijderen. Kort verhaal lang.


Wauw: zwerfhond rent 250 km mee met potentieel baasje
Dion Leonard is een Schotse runner die aan een extreme marathon begon van 250 km. Een run die dagenlang duurde. Dion werd ineens achterna gezeten door een hondje. Een klein zwerfhondje dat hem al die dagen volgde. Hiermee veroverde het hondje het hart van zijn nieuwe baasje. Dion adopeerde het hondje en noemde hem Gobi, naar een woestijn in China die op de route lag.

Bron