WTF Journaal van donderdag 11 augustus

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende ggebeurtenissen.

De WTF-jes van vandaag: een gast overleeft een vliegtuigcrash én wint daarna de jackpot, een drieling leeft exact hetzelfde en deze jongen krijgt tien regels voor op vakantie mee van zijn vriendin.


Gast overleeft vliegtuigcrash én wint ook nog de jackpot
Je hebt geluksvogels en je hebt mensen zoals deze man. Je zou denken dat je je karmapunten wel hebt opgebruikt nadat je een vliegtuigcrash hebt overleefd, maar hij had blijkbaar nog een paar punten over. Toen hij thuis aan het bijkomen was van wat hem was overkomen werd hij namelijk gebeld dat hij óók nog eens de loterij had gewonnen. De autoverkoper was daardoor in één klap miljonair. Wauw, wat een mazzelpik. Kort verhaal lang.


Deze drieling leeft exact hetzelfde
Nee hoor je ziet niet driedubbel! Deze eeneiige drieling doet er alles aan om exact hetzelfde te blijven. Ze leidden alle drie hetzelfde leven en hebben ook allemaal een carrière als model. Om zoveel mogelijk op elkaar te blijven lijken eten ze hetzelfde, gebruiken ze dezelfde verzorging en volgen ze exact hetzelfde sportregime. De zussen zelf vinden het fantastisch dat ze zo op elkaar lijken, en het levert ze ook wat extra klussen op. Het enige wat ze nog wel voor zichzelf houden? Weinig, hoewel maar één van de drie een vaste relatie heeft... Jongens worden dus blijkbaar niet gedeeld. Als je deze drie tegenkomt op straat heb je dus niet teveel borrels op, ze zijn gewoon echt met z’n drieën. Kort verhaal lang.


Jongen krijgt van zijn vriendin tien regels mee op vakantie
Je kunt je vriend op vakantie natuurlijk gewoon vertrouwen óf je geeft hem een lijst met regels mee waar de 10 geboden nog een puntje aan kunnen zuigen. Withney Travers uit Edingburgh besloot voor de laatste optie te gaan, en gaf overly attached girlfriend een compleet nieuwe betekenis! Niet alleen mag de jongen niet vreemdgaan (duh!) maar ook is het verboden om drankjes te mixen of om met andere meiden op de foto te gaan. Als je je vriend zo aan banden moet leggen om hem trouw te houden, kun je dan niet beter een hond nemen?

Bron