Dit moet op je Harry Potter bucket list!

Vrije tijd door Danielle

Als echte Harry Potter-fan heb je het nieuwste boek natuurlijk alweer (bijna) uit en daar zit je dan, je wilt MEERRRR. Maar nu het einde van de reeks echt in zicht is moet je wat creatiever worden in het vinden van je Harry-fix. Gelukkig hoef je niet lang te zoeken, dit kun je allemaal nog toevoegen aan je Harry Potter bucket list:


Butterbeer drinken
Als je het leven van Harry Potter een klein beetje probeert te evenaren, is het drinken van Butterbeer toch wel een belangrijke! Gelukkig zijn er op internet tig recepten te vinden, begin maar vast met brouwen!

The Borough Market
Dat je als Harry Potter-fan eigenlijk altijd in Engeland moet zitten, vertellen we je maar vast. Zeker als je je bedenkt dat de Borough Market hier gevestigd is. Het is één van de oudste en grootste food markets in Londen. In Harry Potter en de Gevangen van Azkaban werd deze markt gebruikt als de setting voor Diagon Alley.


Harry Potter-snoepwinkel Honeydukes bezoeken
In Orlando bevindt zich de perfecte spot voor fans die net als Ron en Harry lekker willen snoepen. Je kunt hier zo’n beetje al het snoep kopen dat Harry ook voor Ron en zichzelf kocht tijdens hun eerste ontmoeting. Nomnomnom…


The London Zoo
Herinner je je dat moment nog dat Harry Potter opeens kon praten met een slang in de dierentuin? Ja? Nou, dat is dus in The London Zoo. Praat daar net als Harry Potter tegen de slangen, wij beloven overigens niet dat ze iets terugzeggen…

Benieuwd naar meer leuke dingen voor op je Harry Potter bucket list? Chicklit.nl heeft nog een hele lijst met Harry Potter activiteiten!