WTF Journaal van vrijdag 29 juli

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Na de Kardashian klonen van gisteren gaat één van de WTF-momentjes van vandaag over een LEGO-kloon die echt te eng voor woorden is. Maar eerst: een poesje die een wasbeurt op 60 graden overleeft én een nieuwe, bizarre datingshow.

Niet voor de poes!
Bobby, een jong poesje uit Engeland, lag lekker in een volle wasmachine te slapen toen haar baasje tot haar schrik het deurtje dicht smeet en een 60-graden programma intoetste. Na een paar minuten hoorde haar baasje een hard, ploffend geluid en zag Bobby rondjes draaien in de wasmachine. Ze haalde het beestje er zo snel mogelijk uit en nam haar meteen mee naar de dierenarts. Daar werd ze aan het infuus gelegd om van de shock te bekomen. Volgens de dierenarts is het een wonder dat Bobby het overleefd heeft. Kort verhaal lang.

Daten in je nakie
In Engeland is een nieuwe datingshow op de markt (John de Mol, eat your heart out) die wel heel uniek is. Naked Attraction laat mensen namelijk een potentiele partner kiezen op basis van hun looks down under. Iedere deelnemer krijgt zes verschillende mensen te zien die naakt in een hokje staan. Maar alleen het onderste gedeelte van de lijven wordt getoond. Naarmate de deelnemer steeds meer mensen wegstuurt, krijgt hij of zij ook meer te zien van de lichamen. De show is een groot succes en er is zelfs al één happy couple uit ontstaan. Benieuwd? Check hier de eerste twee afleveringen.


Levensecht LEGO-poppetje
De website Tested.nl heeft een levensgroot LEGO-poppetje gemaakt van iets wat heel erg lijkt op een menselijke huid. Het is daarmee het engste en gestoordste ding ooit. Wie krijgt hier niet de kriebels van? Niet zo verassend heeft het ding de naam ‘creepyfig’ gekregen en het heeft zelfs handen met vingers in de vorm van die haakjes die LEGO-poppetjes ook hebben. Voor de mensen die niet bang zijn dat dit poppetje je de rest van je leven in elke droom blijft achtervolgen, is er ook nog een video. Kort verhaal lang.

Bron, bron