Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

WTF Journaal van woensdag 27 juli

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn de WTF-momentjes van vandaag: kakkerlakkenmelk hoort straks misschien wel thuis in het rijtje superfoods, de zeemeerminnenkroon vervangt de bloemetjeskrans in beautyland en deze man won een tropisch privé-eiland.

Kakkerlakkenmelk is de nieuwste superfood ontdekking
Je moet er waarschijnlijk niet aan denken, maar kakkerlakkenmelk is volgens onderzoekers heel gezond. Er zit namelijk tot vier keer meer proteïne in dan in koeienmelk en wordt nu al gezien als een grote doorbraak. Waar die melk dan vandaan komt? Goede vraag. Blijkbaar is er één soort kakkerlak die daadwerkelijk kan baren en dus melk produceert. Die is niet te vergelijken met de melk zoals wij die kennen, maar wordt opgeslagen in de vorm van kristallen. Eén zo’n kristal is volgend de onderzoekers al een complete maaltijd vol met proteïnen, goede vetten en suikers. Zouden we binnenkort met zijn allen aan de kakkerlakkenmelk zitten? Kort verhaal lang.


Zeemeerminnnenkroon is de nieuwe bloemetjeskrans
Een bloemenkrans in je haar zijn zó 2015! De nieuwste trend is namelijk een zeemeerminnenkroon. En dat is inderdaad een kroon gemaakt met zeeschelpen. Hij is wel een stuk zwaarder dan de bloemetjeskrans, want voor zo’n kroon worden ongeveer 50 schelpen gebruikt, maar je kunt dan wel door voor het zusje van Ariel. En dat wil je! Voor je volgende festival, feestje of fotoshoot? Kort verhaal lang.

Australiër wint privé-eiland
De droom van de Australische Josh is uitgekomen. Hij heeft namelijk voor omgerekend 44 euro een privé-eiland gekocht. We schreven eerder al dat dit eiland te koop stond voor deze bizar lage prijs en dat het om een loterij ging. In plaats van het eiland verkopen besloot het stel namelijk om het eiland weg te geven, zodat het niet in verkeerde handen zou vallen. Er zijn meer dan 53.000 loten verkocht van 44 euro, dus slecht is het stel er niet vanaf gekomen. En de winnaar ook niet. Hij krijgt namelijk 10.000 Amerikaanse dollar, 1,2 hectare aan grond en een goedlopende resort met zestien personeelsleden. We zijn stiekem wel een beetje jaloers en al helemaal na het bekijken van het filmpje! Kort verhaal lang.

Bron, bron