Beauty / Gezicht
Gezicht

Zomers haar in 7 stappen

Reageer

Ja hoor, daar is hij dan eindelijk: de zon. Hij heeft even op zich laten wachten, maar eindelijk laat hij zich af en toe zien. En goed ook! Als hij er is haalt hij meteen alles uit de kast en knallen de temperaturen de lucht in. Heerlijk. Eindelijk kan jouw zomergarderobe uit de kast getrokken worden. Maar de zomer kan jouw haar behoorlijk beschadigen. Zon, wind en zee drogen jouw lokken uit en laten ze beschadigd achter. Voorkom dit met een goede voorbereiding. Dus voordat je in het vliegtuig stapt, doe jezelf een lol en doorloop nog even deze stappen voor summer-ready hair!

1. Maak een afspraak bij de kapper
Ga de zomer in met een fresh haircut. En of dat nou een compleet nieuwe coupe betekent of het afknippen van de dode puntjes, dat is aan jou!

2. Voeden!
Verzorg het haar twee keer in de week met een voedende haarbehandeling zoals het Elvive Extraordinary Oil masker of de haarolie. De haarolie (drie à vier pompjes) breng je vóór het wassen aan op het gehele haar om het haar intens te voeden. Het masker breng je op gewassen haar aan en laat je twee minuten intrekken.

Lees stap 3, 4, 5, 6, en 7 op TrendAlert.nl.

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen