WTF journaal dinsdag 19 juli

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een meisje dat 116 laagjes nagellak opdoet, agenten die worden aangezien voor strippers en je Pokémon Go account kan je zo’n 500 euro opleveren.


Vlogger lakt haar nagels met 116 laagjes nagellak
Als je het kanaal van deze YouTuber bekijkt zie je dat ze een hoop prachtige nail art-video’s heeft (wij zijn al blij dat we gewoon netjes een kleur kunnen lakken). Maar haar nieuwste video is alles behalve jaloersmakend. Een van haar kijkers vroeg of ze een video wilde maken waarin ze bizar veel nagellak op zou doen. De YouTube-ster besloot op dit verzoek in te gaan en maakte bovenstaande video. Het hele experiment duurde zo’n 10 uur en toen ze klaar was trok ze de lak een voor een van haar vingers af. Wij hebben maar een vraag: waarom!? Kort verhaal lang.


Agenten worden per ongeluk aangezien voor strippers
Het klinkt alsof het uit een flauwe American Pie film komt, maar het overkwam deze Duitse vrouwen echt. Ze zagen agenten aan voor strippers! De mannen kwamen langs het huis om te reageren op een klacht over geluidsoverlast. Eenmaal daar aangekomen bleek het om de 50-jarige verjaardag van één van de vrouwen te gaan. De agenten werden helaas niet serieus genomen. De vrouwen trokken ze mee naar binnen en begonnen ze te knuffelen, selfies te maken en te vragen om een strip-act. Pas toen een van de gasten de politieauto buiten zag staan werd het duidelijk dat ze met échte agenten te maken hadden. AwkwardKort verhaal lang.


Een Pokémon Go account kan je zo’n 500 euro opleveren
Pokémon Go is natuurlijk immens populair, maar niet iedereen heeft tijd om hele dagen rond te lopen om het spel te spelen. Jammer, want dan wordt het heel moeilijk om een hoger level te worden. Of toch niet? Internetfora en Marktplaats stromen op dit moment vol met advertenties voor Pokémon GO accounts. Voor een account van level 23 wordt wel 500 euro (!!) betaald. Wij weten nu dus wel hoe we deze zomer een extra zakcentje kunnen verdienen. Kort verhaal lang.

Bron, bron