Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

WTF Journaal van maandag 18 juli

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: deze uitvinding maakt van klotsende oksels verleden tijd, een kat krijgt promotie en deze Starbucks-truc kende je nog niet.


Dé oplossing tegen klotsende oksels
Het is natuurlijk fantastisch dat we deze week te maken krijgen met hoge temperaturen in Nederland, maar daar horen helaas ook klotsende oksels bij. En na dat eindeloze gezeur over het slechte weer van deze zomer, beginnen er nu waarschijnlijk mensen te klagen over de hitte. Gelukkig, kun je ze nu het zwijgen opleggen, want een aantal Japanners bedachten dé oplossing. Het bedrijf Thanko verkoopt namelijk een oksel ventilator die je aan je mouw kunt klikken. Ze blazen je oksel binnen no-time droog! Waarom hebben wij dit niet verzonnen? Je kunt een paar ‘clip-on armpit fans’ kopen voor omgerekend 32 euro. Bedankt Japan, voor het oplossen van dit first world problem. Kort verhaal lang.


Kat krijgt promotie
Felix, een schattige zwart met witte kat uit West Yorkshire heeft promotie gekregen. Hij is al vijf jaar in trouwe dienst bij het station van Huddersfield en houdt de perrons daar muisvrij. Daarom mag hij zich nu ’senior ongedierte bestrijder’ noemen. Felix werd als negen maanden oude kitten gevonden en woont sinds die tijd in het station. Inmiddels heeft hij zelfs een reflectievestje en een personeelsbadge, zodat hij er helemaal bij hoort. Cute! Kort verhaal lang.Starbucks-hack
De term mindblowing wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt, maar dit keer is het écht iets waarvan je steil achterover slaat. Gebruik jij het dekseltje van je Starbucks drankje namelijk ook altijd als deksel? Dan mis je iets in je leven. Je kunt hem namelijk ook ónder je bekertje houden, waarmee je knoeien voorkomt. Er zit zelfs een kliksysteem aan de bekers, zodat het deksel onder de beker blijft zitten. Best wel mindblowing, of niet? Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron