Nooit meer keuzestress met deze nieuwe app

Mode & trends door Vrouwen redactie

Het leven bestaat uit dilemma’s. Wat moet ik aan? Wat ga ik eten? Moet ik deze schoenen kopen of juist niet? Wil je op date met die blonde gespierde gast of date toch liever met die donkere die wel een klein vetje heeft maar ook een mooiere uitstraling? En ga zo maar door. Hoe fijn zou het dus zijn als we een beetje hulp zouden krijgen tijdens het maken van deze belangrijke levensvragen? Met de CHOOSE the App is dat zo gepiept. Je upload een foto van je keuzestress-momentje en andere Choosers kunnen jouw CHOOSE-momentje naar NICE of naar THINK TWICE swipen. Doei keuzestress!

Nóg leuker is het als je hele vriendengroep op de app zit. Je weet namelijk dat je hun advies prima kunt aannemen en jij helpt hun natuurlijk ook graag met de twijfels die ze hebben. Je kunt namelijk kiezen of je je keuze-momentje op je tijdlijn zet of het rechtstreeks naar je vrienden stuurt. Daarna is het swipen geblazen. Voor NICE swipe je naar rechts en voor THINK TWICE naar links! Resultaat: je doet niet meer uren over het maken van een keuze en hetzelfde geldt voor je vrienden.

Dit klinkt toch fantastisch? Op de redactie waren we vet enthousiast over de app en daarom hebben we het even getest.

Wij hadden bijvoorbeeld heel veel twijfels over welke dip we moesten kiezen, waar we dat dan op moesten smeren, welke schoenen leuker waren, welke kleur nagellak we op moesten doen... We vonden het zelfs zo leuk dat we niet meer te stoppen waren!

De keuze-momentjes vlogen ons om de oren, maar gelukkig was de eindstand binnen no-time te zien. Niet veel later smeerden we dus vrolijk de guacamole-spread op onze rijstwafels, veruilden onze nette schoenen voor sneakers en een rugzak voor een handtas. Last but not least: had de hele redactie lichtblauw gelakte nagels. We zitten helemaal in de swipe-mode, dus voeg ons vooral toe!

Wil je ook nooit meer keuzestress? Je kunt CHOOSE the App hier helemaal gratis downloaden.
Hier kun je hem downloaden voor IOS, en hier kun je hem downloaden voor Android.