Hoe is het nu met: Otje

Celebs door Annelot

Ken je Otje nog? Alweer achttien jaar geleden was dat een geweldige dramaserie die we allemaal keken. De serie, die gebaseerd is op het boek van Annie M.G. Schmidt, ging over het meisje Otje dat met dieren kon praten. Samen met haar vader, de kok Tos, de hond Boef, de poes Betsie, Kwark de kraai, Toep de mus en de muizen Lodewijk en Suzie beleefden ze de spannendste avonturen. Maar hoe gaat het nu met Otje en haar vader? We hebben een update voor je!


Otje werd gespeeld door Anne Rats, die nu natuurlijk niet meer dat kleine schattige meisje, maar een 28 jarige dame is. In 2010 is ze afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en daarna heeft ze de ene na de andere rol bemachtigd. Zo heeft ze in het Sinterklaasjournaal, Flikken Maastricht en in de serie Danny Lowinski gespeeld. Daarnaast werkt ze als theatermaakster.

Vader Tos werd gespeel door Nico de Vries. Hij is inmiddels 55 jaar en ook niet gestopt met acteren. Hij speelde onder andere in de serie Flikken Maastricht, Van God Los, Oranje onder vuur en speelde de rol van Harald in de film Alles is familie.

Bron, bron, bron, bron