Beauty / Gezicht
Gezicht

Herkenbare problemen voor meiden met dik haar

Reageer

We weten het, mensen met dik haar mogen niet zeuren. Het zijn absoluut luxeproblemen maar hé dik haar kan ook echt vervelend zijn…


1. Het is warm in de zomer
Het is warm, heel warm. Zo’n dikke bos haar zorgt direct voor een plaatselijke hittegolf als je het op een zomerdag lekker los wilt laten hangen. Geen sexy beach waves maar minder-sexy-zweet-waves dus.

2. Je haar vast wordt niet veel beter
Omdat los dragen niet echt een succes is zou je denken dat we het dan graag vast dragen. Maarrr dik haar is hartstikke zwaar! De meeste elastiekjes knappen namelijk al voordat jij je haar vast hebt. En mocht het elastiekje het wel overleven dan krijg je ontzettende hoofdpijn omdat je je haar een uur in een staart hebt gehad.


3. De kapper is duurder
Nu zijn die eerste twee problemen nog wel te doen, maar de kapper rekent gewoon meer voor het knippen van je lokken. Seriously? Veel kappers hebben een extra toeslag voor veel haar in het leven geroepen. En verven is al helemaal duur door de hoeveelheid verf die ze nodig hebben.

4. Zelf verven is ook geen optie
Verven bij de kapper is sowieso duur, ook voor dames met minder dik haar. Daarom verven veel mensen hun lokken thuis. Maar voor meiden met dik haar is dit niet te doen. Je hebt namelijk minimaal twee á drie pakken verf nodig en het verven duurt zo lang dat de inwerktijd van laag één al voorbij is als je nog aan laag drie moet beginnen.

5. Haar stijlen of krullen duurt een eeuwigheid
Ook moeten we maar genoegen nemen met de natuurlijke structuur van ons haar. Zo’n hele bos stijlen of krullen duurt namelijk forever.

6. Je haar wassen op reis is een drama
Super handig hoor een kleine shampoo en conditioner voor op reis, maar voor een volle bos is dat nooit genoeg. Met zo’n flesje shampoo kun je misschien twee keer je haar wassen. En die conditioner is al helemaal drama, na één keer gebruiken is dat flesje leeg. Dan hebben we het nog niet eens over de waterdruk gehad. Om dik haar goed uit te spoelen heb je niets aan een zielig douchestraaltje. En laten de meeste appartementjes in badplaatsen nou net een miezerige waterdruk hebben…

Net als bij brede heupen of dikke billen blijkt dus maar weer dat iets wat misschien fantastisch lijkt ook best vervelend kan zijn. Gelukkig bespaar je met dik haar in ieder geval geld op volumepoeder. Fijn! Dan kun je van dat geld mooi nieuwe haarelastiekjes kopen.

Bron, bron, bron, bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen