WTF Journaal van maandag 11 juli

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: verdrietig nieuws over Pretty Little Liars, een blogster kan koeien hitsig maken met haar stem en een gast stuurt een meisje 100 dagen achter elkaar panda-feitjes.


Slecht PPL-nieuws
Onze collega's van Girlscene.nl hebben goed opgelet. Ze zaten al heel lang op het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars te wachten op Netflix, en wat blijkt? Dat hele nieuwe seisoen wordt helemaal niet op Netflix uitgezonden. Hebben ze voor niks al die keren hoopvol de computer opgestart dus. Zonder te weten waarom, zijn de afleveringen in ieder geval voorlopig nog niet te zien. We hopen natuurlijk wel dat ze nog een keer gaan komen... Kort verhaal lang.


Blogster lokt koeien
Het AD kopte vandaag met 'Blogster met magische stem maakt kudde koeien hitsig'. Gelukkig zat er ook een video bij, want dat wilden we weleens met eigen ogen zien. We bekeken de video, maar eigenlijk zagen we niet zo goed dat de koeien hitsig werden. Wel is goed te zien hoe ze de koeien kan lokken, wat we eigenlijk al bijzonder genoeg vinden. Kort verhaal lang.


Gast stuurd 100 dagen lang panda-feitjes naar een meisje
Het begon allemaal toen hij (laten we hem de panda-feitjes-man noemen) Kerstmis verkeerd spelde toen hij haar (Chrissy, de gelukkige panda-feitjes-ontvanger) een fijne Kerst wilde wensen. Shit, hoe lulde hij zich hier nou weer uit? Hij verschuilde zich achter een panda-feitje. En sindsdien stuurde hij haar elke dag (ELKE DAG!) panda-feitjes. He must be crazy. Kan het nog gekker? Jazeker: hij zette zelfs een wekker zodat hij het niet zou vergeten. Op een gegeven moment stuurde de chick in kwestie panda-plaatjes terug. En uiteindelijk vond ze het na dag 100 zelfs jammer dat hij stopte. Kort verhaal lang.

Bron, bron