WTF journaal van woendag 6 juli

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een vrouw maakte een jurk van andermans schaamhaar, deze chick vertelt haar familie dat ze gay is op de leukste manier ooit en paradiso is een dag en een nacht van jou voor 100 euro.

Schaamhaar jurk
Designer Sarah Louise Bryan, die je eventueel, heel misschien en misschien ook niet zou kunnen kennen van de jurk die ze maakte van Skittles, heeft niet stilgezeten. Ze maakte deze keer namelijk een jurk van schaamhaar. Ze riep mensen via social media op om hun haar te doneren en een half jaar later was de jurk af. Dat moet een werkje zijn geweest! Ze vertelde de Daily Mirror zelfs dat ze een gasmasker moest dragen tijdens het maken van de jurk, omdat ze niet goed werd van de geur van andermans schaamhaar. Dit lijkt ons de walgelijkste jurk ooit gemaakt. Wat moet dat kriebelen! En wie trekt het aan? Kort verhaal lang.

Uit de kast in Disneyland
De 16-jarige Gina uit Californië wilde tegenover haar familie uit de kast komen. En dat deed ze niet zomaar tijdens het avondeten, maar op de coolste manier ever! Namelijk in Disneyland. In de attractie Splash Mountain. Terwijl ze in de attractie zat hield ze een papiertje omhoog met daarop in regenboogkleuren ‘I’m Gay’ geschreven! Ze vond het heel spannend om het haar familie te laten weten, maar door het op de leukste plek op aarde te toen werd het een stuk leuker! Haar familie reageerde gelukkig super positief toen ze de foto zagen. Kort verhaal lang.

Paradiso op AirBnb
Een avondje naar paradiso is natuurlijk al leuk, maar je zult aan het einde van de avond toch weer naar huis moeten. Of toch niet? Het kan namelijk zomaar zijn dat jij en nog iemand Paradiso deze zomer een dag en een nacht lang helemaal voor jezelf hebben. Via de verhuurderswebsite AirBnb huur je de poptempel al voor 100 euro! De hoofdzaal wordt dan speciaal voor jou omgetoverd tot ‘master bedroom’, je hebt de beschikking tot een ruime keuze aan toiletten en wel 200 kluisjes. Het enige wat je niet mag doen is een feestje geven. Lijkt dit jou wel wat? Dan hoef je alleen maar een motivatiebrief te sturen naar Paradiso. De leukste inzending wint! Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron