WTF Journaal van maandag 4 juli

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een gevangene in Scheveningen die zijn eigen ballen opat, je kunt je hond klonen zodat je hem niet hoeft te missen en nieuw in de food wereld: ijs hotdog. Brrr...

Gevangene in Scheveningen eet zijn eigen ballen op
Het is geen recent nieuws, maar dit gruwelijke nieuws komt wel nu pas naar buiten. Een gedetineerde in de gevangenis van Scheveningen heeft vorig jaar de eikel van zijn penis afgesneden en eveneens zijn ballen met een mes verwijderd. Zijn ballen at hij ook nog eens op. De opdracht om dit te doen had hij gekregen van de stemmen in zijn hoofd. En blijkbaar is dit niet eens heel opmerkelijk nieuws, want gevangenen blijken vaker hun geslachtsdelen te verwijderen. Kort verhaal lang.


Je hond laten klonen
Het is natuurlijk vreselijk als je hond er tussenuit piept en het leven verlaat. Maar de Koreanen weten daar wel een oplossing voor. In Korea kun je namelijk je hond laten klonen. Als jouw hond het loodje legt kun je hem voor een luttele 100.000 euro laten 'namaken' en binnen een paar maanden loopt er een nieuw exemplaar van jouw dierenvriendje door je huis. Hier wordt vooral gebruik van gemaakt door beroemdheden en mensen die in het bezit zijn van werkhonden, zodat ze ze niet opnieuw van alles hoeven aan te leren. Het kan dus ook nog eens heel handig zijn. Kort verhaal lang.


Ijs hotdog

Een hotdot of ijs, een hotdog of ijs? Op hete dagen kan het maken van keuzes behoorlijk pittig zijn als je het snikheet hebt en jouw buik op het punt van knorren staat. Wil je iets dat de honger stilt of wil je liever eten dat afkoelt? Soms weet je gewoon niet zo goed wat je precies wilt. Bij Morgenstern's in New York hebben ze de gulden middenweg: hotdog ijs. En dat is niet het enige opvallende ijs dat ze hebben. Verder staat er namelijk nog caramelijs met Sweet Potato Mello of Salted Pretzel, Lemon Espresso en zwart ijs op het menu.

Bron, bron, bron, bron