Lifestyle / Celebs
Celebs

Ode aan André Hazes

Herinner je je nog, vroeger bij je ouders, dat de Vlieger van André Hazes uit de boxen schalde? Bloed, Zweet en Tranen; Een Beetje Verliefd, eigenlijk zweefde het stemgeluid van André best vaak door jullie huis. Als je eraan terugdenkt ruik je precies de geur van toen. De knuffel van je moeder in een aura van Olaz en de kus van je vader waarbij zijn vers geschoren wang jouw wang raakt. Je weet nog precies hoe die Gillette scheerzeep rook. Dat was de tijd van André Hazes. Dit jaar zou hij 65 jaar zijn geworden. Maar het mocht niet zo zijn. 12 jaar geleden (ja, 12 jaar geleden alweer) is hij overleden. En daarom een ode aan, nog steeds, de beste volkszanger van Nederland. Cause we love him, want...

... Wanneer je aan André Hazes denkt, denk je aan vroeger.
... Als je aan volkszangers denkt, dan denk je aan André Hazes
... Hij is de Koning van de smartlappen.
... Hij heeft smartlappen gemaakt tot wat ze nu zijn. En daarmee heeft hij ze naar een hoger niveau getild.
... Ondanks, en waarschijnlijk door zijn moeizame start was hij knetter ambitieus.
... Hij werd twee keer ontdekt. Twee keer door niet de minste, dat zegt wel wat over je kwaliteiten. De eerste keer als klein jochie door Johnny Kraaikamp senior en de tweede keer was hij al ouder en werd hij opnieuw ontdekt door Willy Alberti.
... Zijn afscheid was in de Arena. Do we need to say more?
... Hij heeft zijn eigen standbeeld in de Pijp in Amsterdam (bij de Albert Cuypmarkt). Halloho!
... Voor zijn grote doorbraak had André Hazes nog een nummer opgenomen: Op De Schoorsteen Staat Een Foto. Dit nummer is in de vergetelheid geraakt, maar op bizarre wijze weer boven water gekomen. Ter ere van de 65e verjaardag van André Hazes wordt het nummer alsnog uitgebracht op een uniek album: 65 jaar André Hazes. Verder staan er op dit album zijn grootste hits.

De hierboven genoemde CD is exclusief en GRATIS verkrijgbaar bij Kruidvat van 12 juli tot en met 24 juli. Je krijgt hem gratis bij twee producten van Procter en Gamble. Bij producten van Max Factor en Olaz krijg je de CD zelfs al bij aankoop van één product. De producten waarbij de actie geldt zijn zowel Nieuwe Klassiekers (oude vertrouwde producten in een nieuw jasje net zoals Op De Schoorsteen Staat Een Foto de vertrouwde André Hazes is in een nieuw jasje) als andere Procter en Gamble producten, waaronder: Gillette, Lenor, Max Factor, Clearblue, Fixodent, Herbal Essences, Tampax, Wella en Wella Flex, Dreft Afwasmiddel Original 820 ml en vaatwastabletten, Oral-B, New Wave, Always Discreet, Head & Shoulders, Aussie, Olaz, Swisse en Always. M.u.v. mini’s en geschenksets, Always enkelpakken, Gillette voordeelverpakkingen en Pampers luiers. Verder zijn alle combinaties mogelijk. Alle producten en de actievoorwaarden vind je hier.