Hoe het nu gaat met het meisje met de honderden moedervlekken

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Vorig jaar was de 19-jarige Ciera Swarington een internethit vanwege haar moedervlekkenziekte. Pestkoppen noemden haar ‘vlekkerige hond’, maar daar trok ze zich niets van aan. Ze poseerde in bikini en deelde die foto met de rest van de wereld. Ze is er namelijk trots op dat ze anders is. En daarmee was ze een inspiratiebron voor velen. En dat is ze nog steeds, want Ciera is still going strong.

Het lijkt erop dat ze de pestkoppen voor altijd het zwijgen heeft opgelegd want ze ziet er gelukkiger uit dan ooit. Ze laat zich door niets en niemand tegenhouden en draagt nog steeds bikini’s, jurkjes en korte broeken. De hele wereld mag haar moedervlekken zien. Verwijderen van de moedervlekken is niet mogelijk -omdat ze dan gewoon weer terugkomen- maar zelfs als het wel kon zou Ciera het niet doen.“At the end of the day, we all have something about us that’s unusual, whether it’s on the inside or the outside. Everyone is born to look different, and we should all feel beautiful in our own skin”, zegt ze.

Ook heeft ze een hele hoop zelfspot. Toen ze een selfie nam met een vriend gaf Snapchat haar nu juist de filter van de dalmatier. En aangezien de pestkoppen haar altijd 'gevlekte hond' noemden, had dit best hard aan kunnen komen. Maar nee hoor, Ciara zette de foto op Instagram met de caption: 'Snapchat has jokes! HAHA'. Wat een heerlijk nuchter meisje!

Bron, bron, bron, bron