WTF Journaal van dinsdag 21 juni

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een keuken die omgetoverd wordt tot zwembad, cocktail ijsjes en de mooiste lippenstift die je ooit hebt gezien.


Keuken wordt zwembad
Dat ze in Rusland af en toe gekke dingen uithalen is natuurlijk al lang bekend, maar ze blijven ons verbazen. Nu de temperaturen in Rusland bijna op standje tropisch staan, besloten deze vrienden om hun keuken om te toveren tot een echt zwembad. In het bad hebben ze lekker een middag rond gedobbert onder het genot van wat biertjes. Hoe ze het water weer weg kregen? Door het de kruipruimte in te laten stromen. Only in Russia… Die kat vinden we overigens echt zielig!


Cocktail ijsjes
"Leuk hoor een nieuwe Calippo-smaak" denk je vast als je bovenstaande foto ziet. Maar niets is wat het lijkt! Deze fleurige ijsjes lijken dan wel op de brave Calippo’s, maar het zijn eigenlijk bevroren cocktails! Cocktails die jij makkelijk mee naar het strand kunt nemen in je koeltas dus. Met deze ijsjes is je zomerdag helemaal compleet, nu hoeven we alleen nog maar te wachten op de zon.


De mooiste lippenstift die je ooit hebt gezien
Make-up junkies opgelet! Wij hebben een lippenstift gevonden die je aan je collectie móet toevoegen. Al is het alleen maar omdat het mooi staat. Deze doorzichtige lippenstiften zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze kunnen ook nog een kunstje. De toon en intensiteit van de lippenstift verandert namelijk mee met de temperatuur van je huid! Hoe warmer je huid hoe intenser de kleur op je lippen wordt.

Bron, bron