7 Haarstijlen voor stormachtige dagen

Gezicht door Annelot

We moeten ons in dit koude kikkerlandje door best wel wat stormachtige dagen worstelen. En daar is ons haar meestal niet zo blij mee. Lees: na één minuut buiten lopen is je zorgvuldig gestylede kapsel alweer verpest. Daarom hebben een knap staaltje inspiratie voor je op een rijtje gezet die perfect zijn voor slecht weer. De weerman kan vertellen wat-ie wil, want jouw coupe kan het lekker allemaal aan!

1. De hoge knot
Zet de wind buitenspel door je lokken lekker strak omhoog vast te zetten. De losse plukjes die in de loop van de dag ontstaan zijn juist leuk!

2. Milkmaid braids
Ga lekker op de hollandse toer met ingevlochten en opgestoken lokken. Helemaal wind-proof!

3. De staart
Makkelijk en snel, maar door nog even met de krultang door je lokken te zwaaien staat het toch chique! De wind mag er aan sjorren wat-ie wil, want jij hebt er toch geen last van!

4. De hoed
Met een hoed zit je altijd save. Je haar kan nog zo lelijk zitten, het maakt niet uit, want niemand ziet het! Wel goed vasthouden als je naar buiten loopt anders moet je erachteraan hollen.

5. De ingevlochten staart
Dit is een combinatie van punt 2 en 3 en kost eventjes wat tijd, maar dan heb je wel de hele dag weather-proof haar.

6. Achter je oren
Kam je lokken met wat haarproduct lekker sluik naar de zijkanten en stop het dan achter je oren. Geen losse lokken meer die in je gezicht waaien en je kunt het toch los dragen.

7. Lage knot
Eigenlijk hetzelfde idee als de hoge knot, maar dan wat zakelijker. En handiger voor de ladies die niet zulke lange lokken hebben!

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron