Meisje doet alsof ze doof is om jongen te versieren

Vrije tijd door Vrouwen redactie

We vertellen allemaal wel eens een leugentje als we iemand net ontmoeten. Maar een serveerster uit Alaska, genaamd Tina ging wel heel erg ver. Toen ze een onwijs knappe jongen ontmoette in de kroeg kreeg ze een black-out en kon ineens niets anders meer uitbrengen dan: ‘Hi, ik ben doof’. De jongen reageerde heel aardig, greep haar schouder vast en schreeuwde: ‘Hi, Ik ben Chris, kun je me verstaan?’ Beschaamd dat ze was dat ze zo’n leugen had gebruikt, moest ze wel doen alsof ze écht doof was. En toen de jongen haar niet veel later op date vroeg, wist ze dat ze zich definitief in de problemen had gewerkt. Oeps!

Na een aantal dates met Chris begon hun relatie best wel serieus te worden, maar ze bleef maar doen alsof ze doof was. En dat was best wel een uitdaging. Ze moest de hele tijd opletten dat ze bijvoorbeeld niet zou schrikken van geluiden zoals een dichtslaande deur of een blaffende hond. Het enige moment waarop ze zoveel geluid kon maken als ze wilde was tijdens de seks.

Gelukkig ging Chris drie maanden op reis en dat maakte het wat makkelijker voor Tina. Ze kon berichtjes sturen en hoefde even niet te doen alsof. Het lukte haar uiteindelijk om de leugen maar liefst negen (!) maanden lang vol te houden voordat Chris erachter kwam. Hoe dan?

Bron, bron, bron, bron